Referenties communicatieaanpak

Wat anderen vinden van de communicatieaanpak van Sterker Merk, enkele citaten:

“Sterker Merk is een goede partij zowel voor strategische vraagstukken, praktische ondersteuning als voor een potje vrij nadenken over de meest uiteenlopende zaken. Paul Kramer is vakbekwaam, enthousiast  en prettig om mee samen te werken. Hij is in staat om zowel vanuit klant- als vanuit bureauzijde zaken te bekijken en een helder, concreet advies te geven. Ook prettig: Hij snapt retail en je kunt met hem lachen.” (Natalia de Smalen. Marketing directeur Stable International (eigenaar Batavia Stad)

“Paul as a person is inspiring, kind, flexible and goal driven. He is far above an average marketeer, speaking about, knowledge, involvements and commitments to a case. You can be sure that he always stays with you till the bitter end either just for the fun!” (Harry Bijl. Inspiratie en Innovatie manager Inretail.nl)

  “Working with Paul is a joy. He listens very well and is a fast thinker. He is sociable and has the ability to enthousiast people. While never losing the main goals out of sight he has eye for details.” (Richard Visser. Campagnemanager Ministerie van Algemene Zaken)

  “Paul is van begin af aan betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Veilig Verkeer Nederland-campagne ‘Laat je niet afleiden tijdens het autorijden’. Ik heb Paul tijdens dit intensieve proces leren kennen als creatief, betrouwbaar, enthousiast en meedenkend. Hij hield zich altijd aan onze afspraken, had vaak aan een half woord genoeg. Daarnaast heeft Paul gevoel voor humor en is hij een heel prettige persoon om mee samen te werken.” (Renate van Iperen. Manager Communicatie Veilig Verkeer Nederland)

“Paul is een marketingman pur sang met een scherpe analyse, veel daadkracht en plezierig in de omgang bovendien. Een goede keus als je van jouw merk een sterk merk wilt maken.” (Age Jan van Veelen. Directeur Kreft Opleidingen)

“Paul is een gedreven marketeer – zeer gepassioneerd bezig met zijn vak. Hij luistert goed naar de klant en komt met frisse, originele voorstellen. Paul kan uitstekend ‘out of the box’ denken. Hij is bijzonder creatief, enthousiast, meedenkend en zeer motiverend om mee te werken. Hij is betrouwbaar en komt zijn afspraken na.” (Piet de Gast. Directeur Piet de Gast Company Fashion)

  “Ik heb Paul leren kennen als een echte marketing professional met een klantgerichte houding. Hij heeft snel door waar je als klant naar toe wil en is in staat om dat vakkundig te vertalen naar een goede campagnebriefing. Daarnaast is hij een prettige persoonlijkheid, die goed luistert en je als klant met raad en daad op een goede manier bijstaat.” (Annemieke Bol. Communicatiemanager zorgorganisaties)

  “Dat Paul een ervaren marketeer is, dat merk je direct als je met hem praat. Kennis en ervaring zijn echter alleen waardevol als je het op de juiste manier inzet. En dat doet Paul absoluut. Hij is creatief, denkt pro-actief mee en komt continue met ideeën. Zijn stijl en denkwijze sluiten naadloos aan bij onze identiteit en strategie.” (Remco Brouwer. Master business trainer The Education Company)

“Paul is a good and trustful communication professional. You can work very well together with Paul; he is very communicative, always on track and accessible, giving quick responses and delivering high quality products. You get what he promises. Paul is also very cooperative and creative; he listens good to the clients needs and translates that in handy options.”  (Jaap de Graaf. Interimmanager, trainer, campagneleider van leefstijlthema’s)

“Paul is een echte communicatieman in hart en nieren. Door zijn energie en zijn enthousiasme heeft hij een groot klantbindend vermogen. Paul is een zeer plezierige collega, heeft een prachtige vrouw en schattige kinderen maar woont in Almere. Je kunt niet alles hebben.” (Jan Oldenburger. Eigenaar Roorda Reclamebureau)

“Paul is een echte advertising man. Hij houdt van zijn vak, kan en wil niets anders en heeft de drive van een jonge hond om dit geloof via zijn blog www.adaglance.nl te verspreiden. Een uitermate prettige en resultaatgerichte creatieve communicatieman die het beste uit het bureau haalt voor zijn klant.” (Hans Bauman. Eigenaar / managing director Roorda Reclamebureau)