Beter in Beeld workshop

Beter In Beeld – een interactieve workshop
Een interactieve workshop voor organisaties die voor een uitdaging staan en op creatieve wijze tot een oplossing willen komen

Beter In Beeld is een unieke workshop van Sterker Merk waarin deelnemers uitgedaagd worden om een probleem of uitdaging tot in de essentie te analyseren en vervolgens met tal van creatieve oplossingen te komen. De workshop onderscheidt zich door de hoge mate van interactiviteit die facilitator Paul Kramer inbrengt (er wordt veel gevraagd van deelnemers) en de ondersteunende visualisaties door ‘snelschetser’ Bert van der Meer. De workshop duurt een dag en kan in uw eigen bedrijf gedaan worden of op een externe locatie. Het aantal deelnemers kan variëren tussen 5 en 25.

Waarom zou u de Beter In Beeld workshop doen?
– uw organisatie heeft een nieuwe positionering nodig
– u wilt een customer journey in kaart brengen
– u wilt de huidige interne of externe communicatie van uw bedrijf onder de loep nemen
– uw bedrijf staat aan de vooravond van een reorganisatie
– de website van uw bedrijf is hopeloos verouderd en moet heringericht worden
– u wilt social media inzetten voor uw bedrijf maar heeft geen idee hoe dat moet
– u wilt de visie van uw bedrijf op de toekomst concretiseren en visualiseren
– et cetera

De Beter in Beeld workshop is een effectieve en creatieve manier om binnen een dag tot de essentie te komen. De workshop wordt – in overleg- op maat gemaakt en sluit zo naadloos aan bij de uitdaging waar u met uw bedrijf voor staat. Meer weten? Bel of mail ons en we nemen vrijblijvend contact met u op.